There was an error in this gadget

Tuesday, December 28, 2010

Gunung Nuang | Selangor


GUNUNG NUANG

Salam sejahtera kpd pembaca... Ini adalah salah 1 aktiviti yg dilakukan di masa lapang, meredah hutan!...  Aktiviti bersama kelab sukan yg dianjurkan oleh kompeni... huhu, bese aktiviti kat tepi pantai je... tp yg ni masuk utan.. best best best best.... mmg best... 

Add caption


Air Terjun Gunung Nuang

Puncak yg tertinggi di Negeri Selangor, tapi x sampai puncak pun pegi...  stamina xde... 

Monday, December 27, 2010

AZMEIR & SUHAILA

Preparation


Taraaaaaa....... Im done...

Salam sejahtera kpd pembaca... Pasanangan Azmier & Suhaila... Woowwwww... mmg best shoot dorg... atucara majlis yg lancar... tetamu jemputan yg begitu ramai.. mmg best wedding ni.. Mase weding ni ade 4org photographer (akad nikah) n mase majlis sanding besoknye 2org je yg tinggal... yg 2 lagi pegi ke majlis di tempat lain... Thanks to all my frenz yg mnjemput sy dlm majlis ni dan membantu mereka mnjayakan ( cewah... jaye ke?)kenduri ni... Anyway ,, selamat pengantin baru dr 'ahmaddoni' kpd pengantin, semoga bahagia ke anak cucu... amin...

'Akad Nikah'

Selamat Pengantin Baru

The Reception

The Event

I Luv U.....

Terima kasih dr 'ahmaddoni' kepada pasangan pengantin yg memberikan kerjasama yg x terhingga kepada photographer dan abg vdeographer ( xtatau name dia)... semoga bahgia selalu..

Friday, December 24, 2010

ZAKI & YATI

Two is better than One
Happy always


SELAMAT PENGANTIN BARU

ZAKI & YATI


Tepung tawar

Tepung tawar.. Sudah menjadi adat istiadat melayu untuk acara tepung tawar...  Golongan pengunjung akan diberikan untuk melakukan acara tepung tawar kepada pengantin...
The Queen


Salam kepada pembaca yg sudi membaca... Terima kasih kepada pasangan pengantin kerana memberi kerjasama dlm membantu mengahsilkan album untuk hari bahagia mereka... Zaki & Yati selamat pengantin baru..
 Majlis berlansung di Banting, Selangor dan sesi pengambaran "outdoor" tertumpu di sekitar pantai yg berhampiran dgn   Banting, Selangor..
Untuk pasangan bakal pengantin yg berhampiran dgn kawasan sekitar Banting, tempat ini mmg sesuai untuk dijadikan lokasi pengambaran... Selamat pengantin baru dari Ahmad Doni...

FIRDHAUS & NURUL JANNAH

SELAMAT PENGANTIN BARU

Selamat sejahtera kepada pembaca.... Ahmad Firdhaus & Nurul Jannah pasangan pengantin yang melansungkan perkahwinan mereka di Tmn Ampang Pecah, Kuala Kubu Bharu, Selangor... Terima kasih kepada keluarga pengantin kerana memberi kepercayaan kepada saya dan rakan2 untuk merakamkan detik2 manis untuk pasangan ini di hari bahagia mereka.

Potret Of Love
Forever

AHMAD FIRDHAUS

NURUL JANNAH
Preparation of bridegroom
Im with u..

Selesai majlis berlansung... sesi pengambaran 'outdoor' di empangan sekitar kawasan Kuala Kubu Bharu... sgt luas pemandangan apabila sampai di sana...  Terima kasih kpd pengantin di atas kerjasama yg diberikan..

Thursday, December 23, 2010

SAHARIZAL & NORNAZALINA

Keep smile

Terima kasih kepada pasangan pengantin, kerjasama yg dorg bagi memang mngembirakan photographer... heheheh.. sgt senang bekerja ngan mereka... Korang mmg rock!!!!

1 more step in life


SAHARIZAL

In memories

'Kami simpan kenangan dan detik yg manis di hari bahagia anda'... Saharizal & Nornazalina pasangan pengantin dr Felda Sg. Kemahal, Triang Pahang merupakan pasangan raja sehari yg berada luar dr Kuala Lumpur. Perjalanan dr Kuala Lumpur hampir 3jam melalui Karak Highway ( x jauh pun... dekat je..). Terima kasih yg x terhingga kpd keluarga pengantin kerana mempercayai kami dlm merakamkan detik2 yg penuh bahagia untuk anak mereka...


We walk together
The ring

SELAMAT PENGANTIN BARU

Lokasi 'outdoor' yg berhampiran dengan kawasan rumah pengantin, semoga mereka bahagia ke anak cucu... amin,,,

Monday, December 20, 2010

Beijing | China

Golden building
The public phone

Memory in street of beijing
Sun set in town
In memory

The thousand of tut-tut
Welcome to the Beijing

Restoran muslim in Beijing

Sunday, December 19, 2010

Siem reap | Cambodia

seronok bermain
laluan masuk

simbolik combodia

'saya cakap malaysia'

suasana di kampung terapung

mencari rezeki

pelajar